maanantai 1. helmikuuta 2016

Uudessa alussa


Hei ystävät rakkaat!

Einon kuvatoimet on täällä taas! Tarkalleen ottaenhan blogi on kyllä ollut olemassa kaiken aikaa, mutta vähän taidettiin lipsahtaa hyvinkin pitkälle postaustauolle.

Totta puhuakseni se on ollut hyvin hölmöä: kuvien kanssa tulee joka tapauksessa työskenneltyä ja väännettyä, mutta herkästi ne ovat jääneet vain kovalevyjen kätköihin, joista niitä ei usein tule itsekään katsottua. Blogiin lisäämisen vaiva on muun kuviin liittyvän työn jälkeen aiiika pieni lisä.

En oikein tiedä, mitä tänne uudestisyntyneeseen blogiini alan päivittää. Mitä tyypit haluaisivat nähdä? En todennäköisesti tule jatkossakaan olemaan kovin tekninen hifistelijä blogissakaan, koska en ole sitä muutenkaan. Pääpaino tulee siis olemaan aina kuvissa, joskin jostain erityisistä kuvaustilanteisista voisin joskus kirjoitella. Ehkä. Jonkinlaisen postauksen itsestäni ja historiastani kuvaajana voisin kirjoittaa, jahka kerkiän.

Mutta nyt on hyvä tilaisuus kertoa! Mitä kuvia haluatte nähdä? Otan henkilökohtaisena loukkauksena, jos yhtäkään kommenttia ei tule.

P.S. Kuka tunnistaa, mistä ylläoleva kuva on?

2 kommenttia:

  1. Kuvia siitä, miksi elämä on vituttaessaankin kaunista!

    VastaaPoista
  2. On juu hieman pitkä päivitysväli, mäin vuotta myöhemminkin=) Kuvia hienosta rakennuksesta lisää ja muista kans, niitähän Turuus riittää, diggaan matkoilla kävellä ympäri kaupunkeja niska kenossa ja pällistellä arkkitehtuuria. Ja kuvia keikoista, tietty! Tahtoo kuvcan posankasta!! ja jos näät muitakin ankkoja nni siitä vaan....;D

    VastaaPoista

Tarjouspyynnöt, rakkauskirjeet, tiedustelut:

Ota yhteyttä:
einonurmisto AT gmail.com

Lukijat

Seuraa blogiani:

Arkisto: